úterý 26. března 2013

Zapomeňte na plomby, raději si regenerujte zuby

Máte-li zubní kaz, nemusíte hned spěchat dát si ho zaplombovat, nýbrž můžete se pokusit zub regenerovat. Naše těla se totiž neustále obnovují, a i když to není běžně známo, je možno regenerovat i zuby.

Obnovit si zuby je bezpochyby lepší než nechat si je zaplombovat, protože většina dnešních plomb obsahuje buď rtuť (známý toxin, který poškozuje mozek a nervový systém), nebo estrogen (bílé plomby uvolňují estrogen a přispívají k hormonálním problémům).Navíc je regenerace zubů snadná.
Potřebujete pouze dvě věci: kořen kostivalu a skořápky z organických vajec.Skořápky se používají proto, že obsahují 27 minerálů a spoustu vápníku, takže je to ideální stavební materiál k regeneraci zubů. Složení vaječných skořápek se vlastně velmi podobá složení zubů a kostí. Kořen kostivalu se užívá proto, že urychluje růst kostí, zubů a tkání. To napovídá i český název „kostival“, slovensky “kostihoj”.
Když si chcete regenerovat zuby, měli byste sníst jednu skořápku organického vejce denně. Nejlepší způsob, jak ji zkonzumovat, je rozmixovat skořápku na jemné částice s čerstvým ovocem na tzv. smoothie (pozn. překl.: Smoothie – hustý nápoj většinou jen ze samotného ovoce, v USA velmi oblíbený, něco jako naše přesnídávka, ale pije se to). Ideální je nápoj z banánu, protože banán udrží částečky skořápky v suspenzi a neklesnou na dno sklenice. Vejce rozbijte a před mixováním povařte skořápku 5 minut ve vodě, aby se zničily případné patogeny.

Tímto tedy doplníte ve svém těle minerály a vápník. Dále je třeba používat na své zuby a dásně kořen kostivalu. Kořen může být čerstvý nebo sušený, pokud je sušený, mírně ho po 10 minut povařte, aby se rehydratoval. Pak rozmixujte asi palec kořene s pár lžícemi vody, aby vznikla tekutina. Tu převalujte v ústech a srkejte mezi zuby asi po 20 minut. Pak vyplivněte.

Pokud budete používat kořen kostivalu tímto způsobem jednou denně, pravděpodobně během pár týdnů uvidíte výsledky. Mnohé kazy se tímto způsobem mohou úplně uzdravit za 1 – 2 měsíce pravidelného denního ošetřování. A nejlepší na tom je, že když se zuby uzdraví, nemusíte si nechat dát na zbytek svého života do úst toxické kovy nebo látky narušující hormonální rovnováhu.

Poznámky: kořen kostivalu může klást vyšší nároky na játra, takže kdo má problémy s játry, měl by se mu vyhnout. Až se vaše zuby zregenerují, měli byste kostival přestat užívat, abyste to nepřehnali.
*
http://www.naturalnews.com/029112_teeth_regeneration.html
http://pravekadieta.cz/2009/04/05/prevence-a-lecba-zubniho-kazu/

Článek převzat od Orgonet

čtvrtek 14. března 2013

JAK TO CÍTÍM JÁ – ŽIVÁ STRAVA NENÍ POUHOU DIETOU


IMG_8804 3
Prošla jsem během svého zkoumání způsobů stravování přibližně třemi dietami, než ke mě po žádosti přišlo něco, co vibračně začalo odpovídat tomu, co chci.

Prvním byla „dělená strava“, poté následovalo „vegetariánství“, pak chvilka „veganství“ než jsme přešla na „makrobiotiku“, jejímž způsobem jsem se stravovala asi 6 let.

IMG_0025

Makrobiotický talíř: celozrnná rýže posypaná gomasiem, luštěnina v podobě černé čočky, mořské řasy arame, ve woku osmažené zelí, napařená brokolice a oblanšírovaná mrkev s kedlubnou. Syrová zelenina je v podobě zelené natě a pikles.

I když měla své výhody a byla počátkem mého duchovního probouzení, časem neodpovídala tomu, co jsem od ní očekávala a zároveň se stávala čím dál tím unavující z hlediska toho, že požadovala více času stráveného v kuchyni u sporáku.
Pomohla mi však nastartovat víru v to, že nic není navždy dané a že mnohé věci, které klasická medicína a vzdělání považují za neměnné, se dají jednoduše stravou vyřešit.

P1000841
Můj závěr makrobiotiky: stále ještě jím makrobiotické jídlo, ale ubrala jsem obilovinu na úkor syrových zeleninových salátů a jako snídani jsem si dávala syrové ovoce. V této chvíli jsem již spokojená s přibráním hmoty ve tvářích a se zlepšením pružnosti s vlhkosti pleti. K tomu již několikátý týden cvičím falun-gong, což též přispělo k vylepšení trávení a zaoblení. Akné se skoro vytratilo…


Tak jsem se poprvé dozvěděla, že všechny druhy rakovin jsou jednoduše léčitelné, že stav pleti se dá změnit aniž by brala na zřetel dědičnost, že se šedivé vlasy mohou zpět zbarvit na původní stav, že děravý zub se může alespoň stáhnout za několik měsíců jídla bez cukru a bílé mouky, nebo že se stravou může uzdravit defekt páteře (jako je skolióza, kyfóza a pod.), že následkem stravy se mění kostra, postupně i rysy v obličeji, rozjasní se oči a pod.
Tyto informace na mě působily, jako bych se ocitla v zázračné zemi plné kouzel.

IMG_1068


I když se během nějakého času některé zdravotní problémy vyléčily, jisté znaky nereagovaly a časem se na tvářích objevil příznak nedostatečné výživy – hubenost.
Ať jsem v rámci makrobiotiky vzorně zkoušela cokoliv, nic nepomáhalo. Tělu chyběly syrové substance a vitamíny, které se vařením zcela znehodnocují či přeměňují na anorganické nevstřebatelné složky.
Jenomže, syrové ovoce a zelenina není v makrobiotickém jídelníčku žádoucí, vše muselo být kromě pikles a občasného malilinkatého salátu pěkně tepelně upraveno.

Poté nastal zlom, kdy jsem si uvědomila, že jsem se dostala do slepé uličky a zatoužila jsem najít způsob, jak znovu tělu dodat výživu, aniž bych se musela vracet k běžnému jídlu, které mi sice dodávalo nějakou váhu, ale na druhou stranu způsobovalo otoky, únavu, deprese, špatné vlasy, špatnou pleť s genetickou vadou a dokonce silnou solární alergii.

syrová stravaMarkus Rothkranz


annette3Annett Larkinson
489_1l_2 David Wolfe

Inspirace přišla velice rychle.
Videa s lidmi, kteří se živou stravou živí, okamžitě rozhodla. Jakoby ti lidé pocházeli z jiného světa.
Tváře se během pár týdnů zaoblily včetně jiných ženských znaků, které po letech makrobiotiky pozbyly svůj mladistvý tvar.
U každé ženy je toto nejlepším důkazem toho, že je na správné cestě.



Jenomže,
živá strava má kromě zdraví a obnovení krásy a regenerace ještě jeden vedlejší účinek.
Velmi rychle vás začne přivádět k opravdovému životu.
Pročistí vám mysl a zesílí smysly včetně intuice.
Stane se to příjemným překvapením, protože zjistíte, že toto stravování vás také duchovně povznáší, aniž byste museli procházet kurzy a číst mnoho knih.

IMG_0190


Po čase dojdete k poznání, že se vám vaše sny a touhy rychleji zhmotňují a přichází vám do cesty ještě více synchronicit, které dokážete velice rychle vnímat, díky jistému druhu bystrosti, jež konzumace syrové stravy, nebo alespoň velmi význačné části (80-90%) sebou přináší. I když, vždy existuje rozdíl mezi 100% syrovou stravou a syrovou stravou s troškou vařeného.
I když se zdá, že množství vařeného jídla (např. 10-20%) nemůže být tak významné, je to stále jiné, než jíst pouze živou stravu.
Mluvím ze své zkušenosti, protože osobní poznání vám řekne více, než slova.

IMG_3494


Postupně, při tomto způsobu stravování objevíte zvýšenou schopnost jasně vidět mnohé souvislosti, které vás před tím nenapadaly.
Dokážete si propojit mnohé informace a získat tak ucelenější obraz … dokonce začnete tzv. číst mezi řádky.

Mnohem jednodušeji se chopíte svých talentů a s větším sebevědomím je začnete uplatňovat.
Stanete se jistějšími dokonce i na veřejnosti. Slova vás napadají rychleji, že se až sami divíte, že mluvíte a mluvíte…a až poté si uvědomíte, kam se poděla vaše ostýchavost?

Objevíte v sobě obrovský zdroj inspirace a nevyčerpatelné energie.
Na živé stravě můžete cvičit více, fyzicky pracovat více a to bez obvyklé únavy a zapocení se.

Cítíte v sobě mnohem intenzivnější radost, která přetrvává stejně jako radostnější a pevnější výraz ve vašem obličeji.
Oči se stanou mnohem více zářivější, protože začnou vyjadřovat vaši probouzející se duši do opravdového života.

IMG_5080


Každým rokem se stáváte novým a novým člověkem a to nejen fyzicky, ale i duchovně.
Jste mnohem více otevřenější každé změně, jste v životě pružnější a lépe odpovídáte na vnější podmínky.
Zároveň s tím objevíte velkou vnitřní jistotu a hluboký klid.
Každý den vzrůstá váš obdiv a úcta ke všemu živému, včetně velké tolerance.

P1020041


V jisté chvíli velmi přirozeně pochopíte, že jsou věci, které nemusíte měnit, protože svůj vlastní život a svou realitu držíte ve svých rukou (lépe ve své mysli) jen vy sami.
Že mnohem důležitější, než politické a výchovné ambice, je péče o vaši vibraci a pocity.

IMG_0925

Vaše spokojenost a vnitřní štěstí se začne zrcadlit na venek, což způsobí, že se ve vaší přítomnosti budou mnozí lidé cítit velmi dobře.
Ti, kteří jsou velmi odlišní od vaši frekvence se vám nenápadně ze života vytratí.

Proč k něčemu takovému dochází tak přirozeně?
Protože „život podporuje život“ a živá strava vaše tělo opravdu oživuje.
A fyzické tělo je klíčem k duchovnímu povznesení.
Ve fyzickém těle je obsaženo mnohem více, než orgány, svaly a kosti.
Jsou v něm nejcennější informace ze všech vašich životů.
Zdravé a živé tělo vám je začne poskytovat…bez kurzů a knih.
Sami se přistihnete s otázkou :“Jak to můžu tak jistě vědět?“

IMG_1321

ŽIVOT je klíčem k mnoha tajemstvím.
A ty nepoznáte, dokud sami sebe neoživíte.

Já Jsem Marie
www.jajsem.com
Tento článek lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pokud bude připojeno jméno autora s aktivním odkazem na tyto stránky www.jajsem.com a všemi dalšími uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

článek převzat z webu www.jajsem.com

neděle 3. března 2013

Gersonův zázrak - alternativní léčba rakoviny

Gersonova terapie je bezpečná, přírodní léčba objevená Dr. Maxem Gersonem v roce 1920, která využívá přírodních, biologicky nezávadných potravin, džusů, kávových výplachů, detoxikace a přírodních doplňků, které jsou schopni aktivovat přirozené obranné mechanizmy těla a vést k vlastní ozdravě.
V posledních 60ti letech, tisíce lidí využily Gersonovu terapii k léčení z nemocí často nazývaných „nevyléčitelné", jako rakovina, cukrovka, artritis či další chronické onemocnění.Centrem Gersoneovy terapie je Gersonův institut založen Charlotte Gerson -- dcerou Dr. Gersona -- v roce 1977.


Facebook

Počet zobrazení Duhový svět