pátek 8. června 2012

Andělské hlasy - Zlatka Schindlerová

Dnes jsem měla tu čest poznat paní Zlatku Schindlerovou. Povídání s ní a o ní jsem našla na stránkách cestyksobe.cz. Video ke shlédnutí zde.

Ráda bych se s vámi podělila o příběh paní Zlatky. Její nádherný hlas oslovuje stále více lidí. Její písně se dotýkají duší a probouzí tu spící část v nás.



Narodila se v roce 1967 ve znamení vah. Cesta životem jí postupně dovedla ke změnám, které se u ní týkaly hlavně chápání života a pohledu na svět.
Největší přelom a nastolení duchovní cesty se u ní odehrál v období mezi 29-33 rokem života, v průběhu těžké nemoci, kterou v této době prodělávala.
Někdo by snad nemoc mohl nazvat ranou osudu, ale Zlatka tvrdí, že to byl pro ní velký dar, bez kterého by u ní nikdy nezačal proces hledání vyššího smyslu života, úkolů a poslání člověka tady na zemi.
A jak jest psáno v bibli … "kdo hledá najde tak i k ní postupem času začaly v nejrůznějších formách přicházet odpovědi na všechny její nevyřešené otázky a z pocitu, že žije jen tak chaoticky od náhody k náhodě přešla k jinému vnitřnímu pocitu (a to už není pocit, je to naprosto jasné vědění) o tom, že je životem vedena … Navíc je přesvědčena o tom, že se tak děje i každému z Vás a moc Vám přeje samozřejmě nejen mnoho radosti, štěstí a lásky na Vaší cestě životem, ale hlavně co nejvíce pochopení a porozumění.

Paní Zlatka vydala svá CD sama a svým zájemcům je posílá spolu se složenkou v obálce za příplatek 17 Kč. Věří, že lidé jí CD zaplatí a pokud by tak neudělali, škodí sami sobě, protože všichni jsme jeden celek.

Zdroj:  http://zlatka.cz/index.php 


Foto: novaplaneta.com 


Písně, které otevírají srdce.




 

Archiv blogu

Facebook

Počet zobrazení Duhový svět